top of page

Individuell EQ-terapi

Du er født perfekt inn i denne verden. Men gjennom ulike negative erfaringer har du blitt lurt til å tro noe annet. I terapien vil jeg legge til rette for at du kan bearbeide og bli kvitt ubearbeidet bagasje, som står i veien for at du kan skape ditt optimale liv.

EQ-terapi er en hjertevarm og støttende terapiform. 

Til meg er du velkommen akkurat som du er,

med alle dine følelser og tanker.

Som EQ-terapeut arbeider jeg med utgangspunkt i menneskesynet: "Alle gjør så godt de kan, til enhver tid, ut fra sine forutsetninger."  

Etter en innledende samtale vil jeg be deg lukke øynene og la øynene være lukket gjennom hele terapien. På denne måten blir det lettere å søke inn til deg selv og få kontakt med følelsene dine enn om du sitter med åpne øyne og lett forblir i den logiske hjernehalvdelen. Du er aldri alene, jeg vil støtte deg og skape rom for deg og dine følelser, og du vil oppleve at kroppen din finner de minnebildene du trenger, og er klar for å se nærmere på. Du får god tid tiden til å kjenne innover og du skal ikke prestere noe som helst, bare la kroppen og følelsene vise vei.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Følg meg gjerne også på Facebook, der vil du blant annet finne to videoer der Herdis Palsdottir i den ene forteller om hva EQ-terapi er, og i den andre demonstrerer hvordan en EQ-terapi kan foregå - i kortversjon. 

Facebook

Instagram

En del av teksten på denne nettsiden er inspirert av, eller hentet direkte fra EQ Institute sine hjemmesider, eqi,no der jeg har min utdannelse fra. Der det er direkte sitat står teksten i anførselstegn.  

Individual EQ-theraphy physical in Sandvika, Bærum, or online
in norwegian or english

If you prefer to have the therapy in english I am happy to do so. 

 

bottom of page